Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Inleiding:

Sinds ruim 16 jaar organiseer ik voetbalpooltjes bij de diverse voetbal EK’s, WK’s, eredivisie en bundesliga competities. Na pools met behulp van Excel sheets en hulpprogramma’s welke een statische website konden genereren ben ik voor het EK 2008 begonnen met een voetbalpool te ontwikkelen welke geheel “online” werkt. Als basis voor mijn voetbalpool heb ik de pool van Ed Kolman voor het WK van 2006 gebruikt. Op dit moment kun je van het oorspronkelijke script nog weinig terug vinden. Mijn dank aan Ed omdat ik er anders waarschijnlijk niet aan begonnen zou zijn.

Deelnemers van de pool kunnen via een webbrowser op iedere willekeurige PC aan de op een webserver geïnstalleerde pool meedoen. Deze webserver kan gekoppeld zijn aan het internet zodat de deelnemers de pool overal kunnen bereiken. Voorspellingen, standen, scores kunnen allen online ingevuld en bekeken worden. De beheerder van de pool hoeft slecht uitslagen in te vullen. Hierna kunnen de punten van de deelnemers automatisch berekend worden. Ook is er mailing functionaliteit voor het op de hoogte brengen van de deelnemers.

Voor en tijdens de WK van 2008 en bij de versies die hierop volgden zijn zoveel mogelijk opmerkingen verwerkt en fouten gecorrigeerd. Het gebruik van de pool is voor eigen risico.

Voor vragen en of download van de laatste (originele) versie wordt je verwezen naar: http://voetbalpoeltje.nl

Voor donaties naar: Donatie pagina

Maak een donatie indien:

  • Je de WK / EK / ERE / BL competities PHP voetbalpool met plezier heeft gebruikt of gaat gebruiken
  • Je op de hoogte wilt blijven van de WK / EK / ERE / BL php voetbalpool
  • Je wilt dat ik de pool blijf ontwikkelen en beschikbaar blijf stellen
  • Er ook een WK / EK20xx / ERE xx / BL xx versie komt

N.B. Voor het gebruik van de pool is donatie niet verplicht, maar kan voor mij een aanmoediging zijn om de poel beschikbaar te blijven stellen.

start.txt · Laatst gewijzigd: 2024/02/11 11:28 door jeroen

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki