Versie 6.3 deze week te downloaden

Nieuws omtrent de ontwikkelingen van de EK 2012 voetbalpool

Moderator: Jeroen

Jeroen
Beheerder
Berichten: 1295
Lid geworden op: di 29 jan 2008, 08:56

Versie 6.3 deze week te downloaden

Bericht door Jeroen » wo 21 mar 2012, 22:52

Ik hoop deze week versie 6.3 ter download te kunnen aanbieden.

Change log t.o.v. versie 6.2:

Versie 6.3
- Registratiemail d.m.v. ingebouwde HTML editor te wijzigen. Handig om e.a. wat te verpersoonlijken of om wat extra info te geven hoe te betalen e.d.
- Admin teksten pagina toegevoegd om mailing, registratiemail, extra welkomst tekst, prijzen tekst enz. aan te kunnen passen.
- Aantal spelfouten gecorrigeerd
- Aantal html tags verbeterd
- Aantal PHP 5.3.0 "deprecated" functies vervangen
- Wijzigingsformulier profiel aangepast en foutje met wijzigen bedrijfsnaam opgelost
- Wijzigingsformulier deelnemer aangepast
- Voorspellen van landen uit te schakelen indien er geen punten worden toegekend voor "Punten land als finalist" en "Punten voor land als finalist op juiste plaats". Dit om een eenvoudige pool mogelijk te maken.
- Invoer mogelijkheid van rekeningnummer bij aanmelden. Gebruiker moet dan akkoord gaan met een eenmalige afschrijving van het inleggeld. Na aanleiding van een test. Weet niet of iemand het ooit gaat gebruiken maar het zit er in.
- Indien berichten langer dan 110 chars, leesverder link in rechter menu
- Indien berichten altijd laten zien "uit" geen berichten in rechter menu indien uitgelogd.
- Vraag bevestiging bij verwijderen gebruiker in gebruikersbeheer
- Bewerkbare prijsuitleg tekst toegevoegd.
- Prijzenpot verdeling niet zichtbaar indien geen "verdeelsleutel" is opgegeven in "Prijsverdeling Gescheiden door". Op die manier kun je met de nieuwe extra prijsuitleg zelf een prijzen pakket definieren..
- Een extra pagina is te activeren in het settings menu. De naam is in te stellen. De inhoud van deze pagina is online te bewerken.
- Versie is weer volledig te updaten. Gewoon alle bestanden behalve "config/config.php" overschrijven en install/update.php script uitvoeren. Voor een nieuwe installatie of herinstallatie, voer "install/install.php" uit.

Net als voorgaande versies is deze weer gratis te download. Voor blijk van waardering verwijs ik jullie naar mijn donatie pagina: poeldonatie/doneren.html

Plaats reactie